Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital eftersträvar att löpande uppdatera hemsidan med korrekt och relevant information. Lagar och regler förändras ständigt, trots vår strävan kan innehållet vara ofullständigt och/ eller felaktigt.

Informationen på denna webbplats utgör inte rådgivning eller rekommendationer i specifika ärenden. Texter och beskrivningar är endast avsedda som allmän information. Haga Kapital Financial Services påtar sig inget ansvar för användning av informationen i specifika ärenden. Länkar till andra webbplatser är endast avsedda för information och Haga Kapital ansvarar inte för innehållet på andra webbplatser.

Artiklar och texter som produceras av Haga Kapital och som publiceras på hemsidan är Haga Kapitals egendom. Förutom vad som föreskrivs i tvingande lag krävs Haga Kapitals skriftliga samtycke för kopiering, spridning och annan användning av innehållet.

Mon - Fri : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com
+34 616 854 498

Smart skatt

Konceptet ”smart skatt” handlar om att göra rätt från början, detta gäller även om man endast vistas temporärt i Spanien.
Vid temporär eller permanent flytt från Sverige till Spanien är det avgörande att etablera en solid förståelse av din nya skattesituation. Många som flyttar gör onödiga fel som resulterar i långa och kostsamma övningar.
Vår ambition är att vara ditt bollplank i processen, och hjälpa dig till kloka beslut. Onödiga överraskningar är just som det låter ”onödiga”
För att göra informationen så tillgänglig som möjligt har vi sammanställt några PowerPoint presentationer som pedagogiskt besvarar de mest förekommande frågorna. Presentationerna spelas upp som en kort film med ljudinspelning.
Del gärna presentationerna på Facebook.

För att löpande ta del av det material vi publicerar är du välkommen att följa oss på vår Facebook sida och gå med i Facebook gruppen Smart flytt till Spanien.
https://www.facebook.com/smartflytttillspanien/?modal=admin_todo_tour