Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Om Oss

Om Oss

Haga Kapital Financial Services SL er et skandinavisk rådgivningshus i Spania. Vi tilbyr et helhetskonsept av tjenester for personer som temporært eller permanent befinner sig i Spania.

Virksomheten kan deles in i fem ulike deler.

  • Eiendomstransaksjoner, formidling og markedsføring.
  • Administrasjon og utleie av eiendom.
  • Internasjonal beskatning og skatteavtalespørsmål.
  • Spansk byråkrati
  • Investeringer i eiendom

Haga Kapital Financial Services SL CIF: B93385771

Plaza del Doctor Arce no 20 Alto

Con Entrada por c/o Gloria Fuertes

29680 Estepona

+34 616 854 498

Summen av kompetansen i vårt nettverk er vår største verdi.
Vi har virksomhet i Norge, Sverige og Spania.