Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Numero De Identidad De Extranjero

This is a single blog caption

Numero De Identidad De Extranjero

NIE-nummer er den spanske varianten av et personnummer for ikke spanjoler. Behovet for NIE-nummer kommer oftest i sammenheng med eiendomskjøp. Videre behøver man et spansk personnummer for betaling av skatter, registrere seg som eier av et kjøretøy etc.

 

Man kan søke om NIE-nummer via spanske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet. Dog er det vanlig å søke når du er i Spania.

Tid og praktiske rutiner kan variere noe fra sted til sted. For tiden er interessen stor og derfor kan det ta opp til en måned før man får et NIE-nummer.