Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Spansk Byråkrati

Finansielle tjenester og spansk byråkrati

Denne virksomheten handler om administrative tjenester i relasjonen mellom Norge og Spania.

Om man kjøper fritidshus eller flytter permanent til Spania må man administrere flere saker. Dette kan være alt fra enkle hverdagslige saker til mer komplekse spørsmål.

Vi ønsker å være din partner i dette arbeidet.

Vi har solid erfaring fra mange områder, om kompleksiteten krever spesialistkompetanse har vi et omfattende samarbeid med relevant ekspertise innen de fleste områder.

Dette kan handle om alt fra etablering av konsesjonspliktig virksomhet til legalisering av papirløse eiendommer.

Relevant spisskompetanse finnes alltid for hånden.