Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital eftersträvar att löpande uppdatera hemsidan med korrekt och relevant information. Lagar och regler förändras ständigt, trots vår strävan kan innehållet vara ofullständigt och/ eller felaktigt.

Informationen på denna webbplats utgör inte rådgivning eller rekommendationer i specifika ärenden. Texter och beskrivningar är endast avsedda som allmän information. Haga Kapital Financial Services påtar sig inget ansvar för användning av informationen i specifika ärenden. Länkar till andra webbplatser är endast avsedda för information och Haga Kapital ansvarar inte för innehållet på andra webbplatser.

Artiklar och texter som produceras av Haga Kapital och som publiceras på hemsidan är Haga Kapitals egendom. Förutom vad som föreskrivs i tvingande lag krävs Haga Kapitals skriftliga samtycke för kopiering, spridning och annan användning av innehållet.

Mon - Fri : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com
+34 616 854 498

Uthyrning

Haga Kapital Financial Services erbjuder komplett administration avseende korttids och långtidsuthyrning.

Vi tar hand om hela processen, alt från licenser, marknadsföring, mottagning och registrering av gäster, administration av städning, löpande bokföring och skatteraportering.

Vi har för avsikt att utöka verksamheten i Estepona området och är därför intresserad av nya objekt.

Kontakta oss gärna om du har ett intressant objekt.

Latest Properties

Top floor apartment with amazing view in URB Pueblo Del Sol III in Mijas.
This is a well-maintained urbanisation...
/
Price: €278,000
Ljus och fin lägenhet med perfekt läge vid Cristo Beach i Estepona
Ljus och välskött lägenhet i...
/
Price: €234,000