Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital eftersträvar att löpande uppdatera hemsidan med korrekt och relevant information. Lagar och regler förändras ständigt, trots vår strävan kan innehållet vara ofullständigt och/ eller felaktigt.

Informationen på denna webbplats utgör inte rådgivning eller rekommendationer i specifika ärenden. Texter och beskrivningar är endast avsedda som allmän information. Haga Kapital Financial Services påtar sig inget ansvar för användning av informationen i specifika ärenden. Länkar till andra webbplatser är endast avsedda för information och Haga Kapital ansvarar inte för innehållet på andra webbplatser.

Artiklar och texter som produceras av Haga Kapital och som publiceras på hemsidan är Haga Kapitals egendom. Förutom vad som föreskrivs i tvingande lag krävs Haga Kapitals skriftliga samtycke för kopiering, spridning och annan användning av innehållet.

Mon - Fri : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com
+34 616 854 498

Ljus och fin lägenhet med perfekt läge vid Cristo Beach i Estepona

Objektbeskrivning

Ljus och välskött lägenhet i urbanisationen Marina Bay vid Cristo Beach i Estepona.

Lägenheten är 70 m2, har två sovrum och två renoverade badrum. Balkongen er nyligen inglasad med öppningsbara glasdörrar. Balkongmarkisen blev utbytt förra året.

Det finns två system för air-condition; den ena är en integrerad anläggning som blev installerad när huset blev bygd. Den andra är nyligen installerad och mer energisnål. Båda systemen kan växlas till värme.

Urbanisationen är väletablerad med en ordnad ekonomi, och har ett perfekt läge med egen utgång till Cristo Beach genom poolområdet.

Tort och ovanligt rymligt parkeringsgarage med tillhörande bod finns, dubbla hissar gör ankomst till lägenheten enkel och smidigt.

Läget gör at lägenheten passar perfekt för sol och bad på den populära och mycket barnvänliga stranden Cristo Beach. Kort väg till hamnen, strandpromenaden och gamla stan i Estepona centrum.

Genomsnittlig elförbrukning senaste året är 96,66 euro per månad. Årlig kommunal fastighetskatt (IBI) 384 euro, och årlig kommunal sopavgift (Basura) 111 euro.

För den som önskar att bedriva korttidsuthyrning ägnar lägenheten sig mycket bra. Vid behov kan vi hjälpa till med administration av uthyrning, uthyrningslicens och löpande redovisning.

Vid önskemål kan lägenheten säljas möblerad.

Adress Öppna i Google maps

Adress: Av. del Carmen, 45
City: Estepona, Málaga
Postnummer: 29680
Country: Spania

Beskrivning

TYP: Apartment
BADRUM: 2
SOVRUM: 2
BYGGÅR: 1992
BYGGYTA: 70㎡
PRIS : €234,000
AVGIFT : €94/MÅN
TERASSE: 6㎡

Features

Boletin för elektrisk anläggning
Certificado Final De Obra
Energicertifiering
Godkänd för belåning av Spansk Bank
Kontrollmätt och certifierad av auktoriserad arkitekt
Licencia De Primera Ocupacion o Utilizacion

Latest Properties

Såld
Ljus och fin lägenhet med perfekt läge vid Cristo Beach i Estepona
Ljus och välskött lägenhet i...
/
Price: €234,000