Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital eftersträvar att löpande uppdatera hemsidan med korrekt och relevant information. Lagar och regler förändras ständigt, trots vår strävan kan innehållet vara ofullständigt och/ eller felaktigt.

Informationen på denna webbplats utgör inte rådgivning eller rekommendationer i specifika ärenden. Texter och beskrivningar är endast avsedda som allmän information. Haga Kapital Financial Services påtar sig inget ansvar för användning av informationen i specifika ärenden. Länkar till andra webbplatser är endast avsedda för information och Haga Kapital ansvarar inte för innehållet på andra webbplatser.

Artiklar och texter som produceras av Haga Kapital och som publiceras på hemsidan är Haga Kapitals egendom. Förutom vad som föreskrivs i tvingande lag krävs Haga Kapitals skriftliga samtycke för kopiering, spridning och annan användning av innehållet.

Mon - Fri : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com
+34 616 854 498

Kvalitetssäkrat hus i Sabinillas

Objektbeskrivning

Fastigheten är belägen i Sabinillas, ca 13 km väst om Estepona. Urbanisationen är en liten oas som består av 5 exklusiva hus med genomgående hög standard.  Tomten har ett unikt och ostörd läge med en imponerande utsikt. Fastigheten är nyligen kontrollmätt av en auktoriserad arkitekt och är förhandsgodkänd för belåning av spansk bank. Arkitektens marknadsvärdering ligger i paritet med begärt pris. Värderingen är baserad på fastighetens skick och försäljningar i samma området. I tillägg till detta finns ett utlåtande från kommunen som säkerställer att fastigheten inte varit föremål för någon form av disciplinärende.

Bakgrundsfakta.

Colmar Von Jungenfeld var ansvarig arkitekt för projektet, och detta var det första huset som blev färdigställt. Byggfirman Diego Carrasco Construcciones Y Promociones SL byggde huset. Fastigheten har en hög standard och ger ett genomgående, välskött och solitt intryck.

Huset blev färdigställt hösten 2004 och har sedan dess haft samma ägare. Arkitekten signerade färdigattesten (certificado final de direccion de obra) den 7 september 2004 och arkitektkollegiet i Malaga godkände intyget den 23 september 2004. Ayuntamiento de Manilva genomförde senare den obligatoriska slutbesiktningen och godkände fastigheten för ibruktagande (Licencia de Primera Ocupacion o Utilizacion).

Tomtytan är 1 098 kvm och byggytan är 569 kvm. Det finns fyra sovrum och fem badrum.

Urbanisationen är mycket välskött med en låg månadsavgift på endast 65 Euro. Obligatorisk energideklaration finns.

All relevant dokumentation är framtagen för att säkerställa en trygg transaktion båda för köpare och säljare.

Adress Öppna i Google maps

Adress: Playa de Sabinillas, 29692
City: ,
Postnummer: Málaga
Country:

Beskrivning

TYP: Villa
BADRUM: 4
SOVRUM: 5
BYGGÅR: 2004
TOMTAREA: 1098㎡
BYGGYTA: 569㎡
PRIS : €899,000
AVGIFT : €65/MÅN
TERASSE: 74㎡

Features

Boletin för elektrisk anläggning
Boletin för Vatten
Certificado De No Expediente
Certificado Final De Obra
Energicertifiering
Godkänd för belåning av Spansk Bank
Kontrollmätt och certifierad av auktoriserad arkitekt
Licencia De Primera Ocupacion o Utilizacion

KONTAKTA OSS.

SW - Property
Consent *

Latest Properties

Kvalitetssäkrat hus i Sabinillas
Fastigheten är belägen i Sabinillas,...
/
Price: €899,000