Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Lys og velholdt leilighet i urbanisasjonen Marina Bay ved Cristo Beach i Estepona.

Objektbeskrivning

Lys og velholdt leilighet i urbanisasjonen Marina Bay ved Cristo Beach i Estepona.

Leiligheten er ca 70 m2, har to soverom og to oppussede bad. Balkongen er nylig renovert med åpningsbare glassdører og ny markise.

Det finnes to system for luftkjøling, den ene er integrert med original installasjon og den andre er nylig installert. Begge systemene kan veksles til varme.

Urbanisasjonen er etablert og har en ryddig økonomi. Beliggenheten er perfekt med egen utgang til Cristo Beach gjennom bassengområdet.

Parkeringsgarasje og en romslig bod følger med leiligheten. Adkomsten fra garasjen er smidig da det finnes doble heiser i bygningen.

Beliggenheten gjør at leiligheten passer perfekt til sol og bad på den populære og barnevennlige stranden Cristo Beach. Kort vei til havnen, strandpromenaden og gamlebyen i sentrum av Estepona.

Gjennomsnittlig strømforbruk siste året er 96,66 euro per måned. Årlig kommunal eiendomsskatt (IBI) 384 euro, og årlig kommunal renovasjonsavgift er 111 euro.

Leiligheten egner seg bra til korttidsutleie, ved behov er vi behjelpelig med administrasjon av utleie, utleielisens og løpende skatterapportering.

Leiligheten kan selges møblert.

 

 

Adress Öppna i Google maps

Adress: Av. del Carmen, 45
City: Estepona, Málaga
Postnummer: 29680
Country: Spania

Beskrivning

TYP: Apartment
BADRUM: 2
SOVRUM: 2
BYGGÅR: 1992
BYGGYTA: 70㎡
PRIS : €234,000
AVGIFT : €94/MÅN
TERASSE: 6㎡

Features

Boletin för elektrisk anläggning
Certificado Final De Obra
Energicertifiering
Godkänd för belåning av Spansk Bank
Kontrollmätt och certifierad av auktoriserad arkitekt
Licencia De Primera Ocupacion o Utilizacion