Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Prisutveckling på bostäder på solkusten, samt försäljningsstatistik för svenska köpare.

This is a single blog caption

Prisutveckling på bostäder på solkusten, samt försäljningsstatistik för svenska köpare.

Kommuner med mer är 25 000 invånare redovisar genomsnittligt pris per M2 vid fastighetstransaktioner. Dessa är uppdelat på fastigheter som är äldre än 5 år (begagnade) och fastigheter som är nyare än 5 år(nya).
Data fram till och med år 2009 har inte denna uppdelning, därför sammanfaller grafen till och med år 2009. För perioder utan försäljningar av nyare bostäder redovisas ingen data, detta förklarar varför grafen kan saknas för vissa perioder.

Benalmadena
Denna ort hade det högsta kvadratmeter pris första kvartalet 2008 med 2 629 Euro.
Sista kvartalet förra året såldes nya fastigheter för 2 134 Euro per M2. Begagnatpriset var 2 032 Euro.