Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

För dig som vill flytta till Spanien.

This is a single blog caption

För dig som vill flytta till Spanien.

Spanien har länge varit ett land som många väljer att pensionera sig i. För de flesta européer er det relativt kort resväg till ett mer behagligt klimat på solkusten. Lägre levnadskostnader och sjukvård av hög kvalitet gör Spanien till ett tryggt land att bosätta sig i.

Senaste åren har även yngre personer i ökande grad valt att bosätta sig i Spanien, några väljer att arbeta på distans medan andra väljer att flytta eller etablera ny verksamhet i Spanien.

Mycket är likartad med Sverige, men det finns en del saker som är viktig att reda ut innan man flyttar till Spanien. Nedan lista är inte uttömmande men belyser de flesta omständigheter som kan vara av relevans.