Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Fastighetsmarknaden andra kvartalet.

This is a single blog caption

Fastighetsmarknaden andra kvartalet.

Antalet fastighetstransaktioner på kusten bromsade med 40 % jämförd med första kvartalet. Estepona hade lite sämre siffror, dessa förklaras med att ett större antal nyproducerade fastigheter bytte ägare under första kvartalet. Rensar vi för dessa var minskningen något mindre i Estepona.

Trots en betydlig minskning i antalet fastighetstransaktioner var prisutvecklingen opåverkad. I Marbella steg priserna med drygt fyra procent jämförd med första kvartalet, och i Malaga steg priserna med drygt en procent.