Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital etterstreber å ha en oppdatert hjemmeside med korrekt og relevant informasjon. Lover og regler forandres ofte, så deler av materialet kan være ufullstendig og/eller inneholde feil.

Informasjonen på denne nettsiden utgjør ikke individuelle råd eller anbefalinger i spesifikke saker. Tekster og beskrivelser er tenkt som allmenn informasjon. Haga Kapital Financial Services påtar seg ikke ansvar for bruk av informasjonen i spesifikke saker. Lenker til andre nettsider er bare for informasjon, og Haga Kapital tar ikke ansvar for innhold på andre nettsider.

Artikler og tekster som produseres av Haga Kapital, og som publiseres på hjemmesiden, er Haga Kapitals eiendom. Foruten bruk som er tillatt i henhold til tvingende lov, kreves Haga Kapitals skriftlige samtykke for kopiering, spredning og annen bruk av publisert materiale.

Mandag-Fredag : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com

Fastighetspriser i Estepona tredje kvartal 2019.

This is a single blog caption

Fastighetspriser i Estepona tredje kvartal 2019.

Genomsnittspriset per m2 uppgick till 1800 euro under tredje kvartalet 2019, 10 % upp från samma kvartal förra året, men 38,8% lägre än toppnivån andra kvartalet 2008 (2 939 € / m2). Idealista redovisar statistik som avser begärt pris per m2, tyvärr har vi inte tillgång till dessa siffror på lokal nivå men på regional och nationell nivå ser vi en aggressiv ökning i begärt pris. I Vissa områden är begärt pris i paritet med nivån 2008, dock visar faktiska siffror avseende genomförda transaktioner en mer modest prisökning.