Disclaimer & Varning
x

Haga Kapital eftersträvar att löpande uppdatera hemsidan med korrekt och relevant information. Lagar och regler förändras ständigt, trots vår strävan kan innehållet vara ofullständigt och/ eller felaktigt.

Informationen på denna webbplats utgör inte rådgivning eller rekommendationer i specifika ärenden. Texter och beskrivningar är endast avsedda som allmän information. Haga Kapital Financial Services påtar sig inget ansvar för användning av informationen i specifika ärenden. Länkar till andra webbplatser är endast avsedda för information och Haga Kapital ansvarar inte för innehållet på andra webbplatser.

Artiklar och texter som produceras av Haga Kapital och som publiceras på hemsidan är Haga Kapitals egendom. Förutom vad som föreskrivs i tvingande lag krävs Haga Kapitals skriftliga samtycke för kopiering, spridning och annan användning av innehållet.

Mon - Fri : 09:00 - 17:00
info@hagakapital.com
+34 616 854 498

För dig som vill flytta till Spanien.

This is a single blog caption

För dig som vill flytta till Spanien.

Spanien har länge varit ett land som många väljer att pensionera sig i. För de flesta européer er det relativt kort resväg till ett mer behagligt klimat på solkusten. Lägre levnadskostnader och sjukvård av hög kvalitet gör Spanien till ett tryggt land att bosätta sig i.

Senaste åren har även yngre personer i ökande grad valt att bosätta sig i Spanien, några väljer att arbeta på distans medan andra väljer att flytta eller etablera ny verksamhet i Spanien.

Mycket är likartad med Sverige, men det finns en del saker som är viktig att reda ut innan man flyttar till Spanien. Nedan lista är inte uttömmande men belyser de flesta omständigheter som kan vara av relevans.